Fashion

Creëer je eigen Fendi Baguette

Eind jaren 90 was ie - met dank aan Carrie Bradshaw - razend populair: de Baguette bag van Fendi. En nu is ie terug! Helemaal anno 2014, in de vorm van een app. 

Het is niet de eerste keer dat de eerste it-bag van Fendi wordt geëerd. Eerder werd er al een koffietafelboek uitgegeven, er werden verschillende evenementen georganiseerd en in 2012 kreeg de tas zelfs een pop-up store ter ere van haar 15-jarig bestaan.

En nu vond Fendi het weer tijd voor een eerbetoon aan de iconische tas, dit keer in de vorm van een gratis iPad en Android app. De app, genaamd MyBaguette, is een soort van 'photo editing tool'. Je begint met een kale, witte Baguette en er zijn verschillende soorten penselen, kleuren en filters om de tas te bewerken. Als je virtuele tas af is stuur je hem op naar het modehuis, die de mooiste tassen op een speciale 'community' pagina tentoonstelt. Silvia Venturini, de creative director van Fendi's accessoires, kiest zelfs iedere maand de 'Baguette of the month'.

Oke, misschien is het niet zo leuk als een echte Fendi bag, maar het is toch leuk tijdvermaak voor op een regenachtige zomerdag. En wie weet is je tas zó mooi dat Silvia jouw designerskills ontdekt...

Fendi Baguette bag

 

Bron

Deel dit artikel
Back to top