Fashion

What's in Store? Mint Mini Mall

Elke week duikt Fashionscene een kledingwinkel in om je een sneak peek te geven van de trends en nieuwste collecties. Naast het showen van de kledingrekken, nemen we natuurlijk ook volop foto's van het interieur, de paspoppen en losse items die je móet hebben!

Warenhuisje

In de winkel van Mint zijn allerlei leuke items van een snorren-speen tot Ibiza bucketbags en zonnebrillen van Le Specs te vinden.Het kleine warenhuisje is een drukke maar georganiseerde verzameling van zonnige items met een twist. De mooie leren sandaaltjes, fel gekleurde gewoven armbandjes en heerlijke witte truffel olie's geven de shopper een mini-vakantie in de 9 straatjes. 

 

Happy-Boost

De winkel is gevuld met gadgets en de leukste cadeautjes voor baby's, kleine kinderen, vrouwen en mannen die op zoek zijn naar leuke outfits, accessoires en interieur items. Met een smaakvol ingerichte lichte winkel vallen de gekleurde potten, stoelen, bekers en geprinte schoenen nog meer op wat een directe happy-boost geeft. De zorgvuldig geselecteerde items voor mannen en vrouwen van onder andere Liv Jewels, Cowboysbag, Pure Buddha, Black Lily, Minnetonka en Rococo zijn al reden genoeg om een kijkje te nemen in deze bijzondere mini mall. 

 

 

 

Mint Mini Mall zit in de Runstraat 27, Amsterdam
Openingstijden:
Maandag: 12:30-18:00
Dinsdag-Zaterdag: 10:30-18:00
Zondag:12:30-17:00
 
Je kan 24/7 shoppen via hun webshop:www.mintminimall.nl
 
 
Deel dit artikel
Back to top