Fashion

Shop de leukste festival looks bij V&D

De kaartjes zijn binnen, de zon is besteld en de camping is gereserveerd. Het enige wat je nu nog hoeft te doen? Een goede festivaloutift samenstellen! Want op dat - hopelijk geen modderige - festivalterrein wil jij er natuurlijk wel fashionable én comfortabel bijlopen. Gelukkig speelt V&D helemaal in op de festivalzomer. 

De festivalcollectie van V&D is in één woord: kleurrijk! En daar worden wij heel blij van. Van bloemenprints tot aztec en van dierenprints tot kleurrijke ruitjes. De collectie is verdeeld in vijf stijlen, die allemaal vernoemd zijn naar lekkere songs. Voor iedereen is er dus wat wils!

Bohemian Rapsody
Zijn aztec prints, franjes en maxi dresses helemaal jouw ding? Dan is het Bohemian Rapsody stijltje echt iets voor jou. Kies bijvoorbeeld voor een bloemige jumpsuit en een gilet met franjes of ga voor een kanten shortje met een aztec top. Jouw look maak je natuurlijk af met nonchalante beachy weaves in je haar, heel veel kleurrijke armbandjes en touwtjes om je polsen en comfy leren sandaaltjes.

Moves Like Jagger
Rock 'n Roll op zijn best: een stoere geruite blouse, een kort denim short en een leren motorjack of een denim gilet. Een echte Rock Chick vergeet ook niet een paar stoere motorlaarzen aan te schaffen, want die komen op een modderig terrein heel goed van pas.

Paradise City
Zoet en zacht, maar toch ook stoer! Paradise City is een stijl geschikt voor iedere vintage lover. Lieflijke prints, stoere veterlaarsjes, flaptasjes en retro ronde zonnebrillen. Met deze look steel je gegarandeerd de show!

V&D Festival look

Summer of '69
Deze effortless look is momenteel helemaal hot. Crop tops die een deel van het middenrif showen, denim tuinbroeken, backpacks en sneakers met plateauzolen. Spotief, urban en weer helemaal van nu! Een zonnebril met gekleurde spiegelglazen mag natuurlijk ook niet ontbreken als jij op de lekkerste zomerse deuntjes staat te swingen.

V&D festival

Welcome to the Jungle
Laat je inspireren door de natuur! Want neutrale kleuren als beige, bruin en khaki en natuurlijke materialen (suède en leer) doen het altijd goed op een festival. Voeg hier en daar een dierenprint aan je outfit toe en ga voor hoge gladiator sandalen.

Natuurlijk heeft V&D ook een festival checklist voor je opgesteld, om te voorkomen dat je straks op het kampeerterrein staat en je een hamer voor je haringen vergeten bent. Kampeerspullen, verzorgingsproducten en accessoires die absoluut niet kunnen ontbreken als je naar een festival gaat vind je hier. Ook maakte V&D een festivalzomer glossy, met daarin heel veel fijne festivallooks. Bekijk meer beelden van de festival collectie in onderstaande gallery.

Deel dit artikel
Back to top