Fashion

Nieuwkomer Jordan van der Vyer in L'Officiel Paris

Fotograaf Daniel Thomas Smith legt nieuwkomer Jordan Van Der Vyer vast voor het april 2014 nummer van L'Officiel. Met maar een paar editorials op haar CV is de Zuid Afrikaanse Jordan een van de meest succesvolle nieuwe modellen van dit seizoen. 

Het bijzondere aan Jordan is dat ze zeer veelzijdige karakteristieken en modellen kunstjes heeft. Ze heeft een aantal klassieke shoots maar ook couture en stoere shoots gescoort. In het laatste nummer van de Franse L'Officiel wordt Jordan door Anne Sophie Thomas gestyled in SS14 collecties met prachtige basics en minimalistische items. 

De Adidas trend zet zich voort in deze shoot met runway looks van onder andere Alexander Wang, Maison Martin Margiela en Stella McCartney. Met losse bloesjes, androgene broeken en meerdere blazers is het model stoer maar door de vrouwelijke make-up en haar lange manen wordt de shoot niet te mannelijk. Haar stylist Sebastien Le Coroller en make-up artiest Anthony Preel hebben samen gewerkt om haar look natuurlijk met een edge te geven. 

Bron

Deel dit artikel
Back to top