Fashion

What's in store?: JAN Wolvenstraat

Elke week duikt Fashionscene een kledingwinkel in om je een sneak peek te geven van de trends en nieuwste collecties. Naast het showen van de kledingrekken, nemen we natuurlijk ook volop foto's van het interieur, de paspoppen en losse items die je móet hebben!

Met twee filialen op toplocaties in Amsterdam zit concept store JAN helemaal goed, want het is een winkel waar de meeste mensen toch even een kijkje moeten nemen als ze er langs lopen. De etalage met bijzondere gadgets, fashionable accessoires en unieke interieuritems is zeer aantrekkelijk en dit is pas een voorproefje van wat er in de winkel te vinden is. 

Knuffels & Kopjes

JAN heeft een breed assortiment van kopjes tot armbanden en knuffels, maar toch een duidelijke focus met wat binnen hun assortiment past, waardoor het een fijne winkelervaring is. Als je op zoek bent naar een origineel cadeau voor jong of oud, man of vrouw kom je bij JAN gegarandeerd een gepast geschenkje tegen- en wanneer in doubt kan je altijd hun prachtig verpakte en overheerlijke truffelmayo's, cookie mixes of parmesaan-basilicum zout geven. 

Fashionista's Droom

Bij JAN verkopen ze verschillende merken, waaronder: Iittala, Manhattan Portage, Freitag, Rosenthal, Tashen, Catherine Memmi en Bernadette Kraanen. De opvallend mooie tassen gemaakt door jonge ontwerpers, verfijnde sieraden en unieke en goedgeprijsde zonnebrillen zijn favorieten onder fashionista's die bekend zijn met de conceptwinkel. 

Wolvenstraat

In het hartje van de 9 straatjes zit één van de twee JAN's. Met volle en op kleur georganiseerde planken kijk je je ogen uit en is het zeker de moeite waard om een aantal rondjes te lopen, want je miste waarschijnlijk een aantal leuke items, omdat je aandacht uitging naar die flask in de vorm van een vis. 

 

  

JAN heeft twee filialen:

JAN Wolvenstraat 9 & JAN Utrechtsestraat 74 in Amsterdam. 

Openingstijden:
ma 13.00 - 18.00
di 11.00 - 18.30
wo 11.00 - 18.30
do 11.00 - 18.30
vr 11.00 - 18.30
za 11.00 - 18.00
zo 13.00 - 18.00
Deel dit artikel
Back to top