Fashion

7 Manieren om je jeans jack te combineren

Je kunt werkelijk alle kanten op met het veelzijdige jeans jack. Rock 'n roll, punk of cowboy, het denim jasje is al een lange tijd een favoriet onder vele subculturen en terecht; gecombineerd met een rok, broek, over een jurk, met hakken of met sneakers, het jeans jack is comfortabel en creërt al snel een fashionable outfit met alleen al een paar goede basics.

In de eerste weken van april is het weer lastig om voor te kleden; soms is het zonnetje zo fijn dat we al een zomer gevoel krijgen, totdat er weer een stel buien achteraan komen.

Een denim jasje is perfect voor deze dagen; niet te warm, niet te koud, en het geeft al een beetje een lente gevoel inplaats van die winterse jassen. Ook kan je nog een trui onder het jasje dragen als het iets te koud is.

Bloggers hebben de kracht van het jeans jack allang ontdekt; die gooien hem overal overheen en we raken zeker geïnspireerd door deze combi's: 1. De perfecte look voor overdag; een distressed jeans jack met een comfortabel zwart jurkje en sneakers2. Een unieke manier om een iets langer jeans jack te dragen; met een riem ziet de look er vrouwelijker uit

3. Met een opvallend rokje en ingetogen shirt maakt het jeans jackje de look af door het iets stoerder te maken


4. Voor een sportieve look; combineer je jeans jack met sporty shirt en skinny jeans5. Met zachte kleuren, en de mouwen omhoog geduwt ziet er laid-back uit 


6. Laagjes op zijn mooist; een denim jack onder een blazer en dat helemaal dicht knopen7. Een oversized jeans jack over een lichte trui met korte shorts. 


Bron
Deel dit artikel
Back to top