Fashion

Lookbook: DENHAM SS14

Deze week hebben we het prachtige lookbook van Denham te pakken gekregen. Rebels en stoer zoals we van het merk gewend zijn, maar ook zeker met een moderne touch. De nieuwe spring / summer 2014-collectie is genaamd: Pacific ring of fire. Een prikkelende naam die nieuwsgierig maakt. 

De titel sluit perfect aan bij de collectie en het lookbook. Wat we namelijk zien? Stoere foto's op vulkanisch gebied, exotische items, jeans gemaakt door Japanse, Italiaanse én Franse fabrikanten en de leren jasjes van kalfsleder die direct op onze wishlist geschreven worden. Oh en die gehaakte truien? Die willen wij heel graag.. 

De collecties van Denham zijn altijd vernieuwend, maar toch écht Denham. Zo staan de indigo-blauwe jeans en de ambacht altijd centraal. Voor deze collectie heeft Denham gebruik gemaakt van nieuwe technieken voor de juiste kleur jeans en wassingen die helemaal bij Pacific ring of fire passen: diep oceaan blauw, verschillende tinten grijs, koraal en okergeel. Shop de collectie hier of klik op de foto's. 


Ph. credit: Petrovsky and Ramone
 

Ook onze favoriete picks willen we je niet onthouden. Tess kiest voor de vulkanische top in combinatie met een leren shortje: sexy en stoer. Daphne loves de maxi jurken aka coraldresses, Claudia is helemaal weg van de gehaakte trui met details op de schouders die ons een Isabel Marant-achtig idee geeft en Emma kiest voor de gestreepte twisted maxi dress die zij combineert met een leren jasje. 


Bron

Gerelateerde artikelen:

Lookbook: Costes SS14
Whistles SS14 Lookbook
SS14 Lookbook H&M
Lookbook: Zara Spring Summer

Deel dit artikel
Back to top