Fashion

Instagram Dagboek: Fashionscene redactie

Op de redactie van Fashionscene zijn we dol op alles dat fashion ademt. Een goed gevulde kledingkast, die hard shopsessies en toffe mode-events bijwonen is echter slechts een kleine greep uit het leven van de hardwerkende dames achter Fashionscene. Ook wij snoepen van de heerlijkste cupcakes, liggen dubbel van het lachen om de meest flauwe grappen en vullen onze weekenden met feestjes en bankhangavonden. Naast onze Fashionseen rubriek, nemen we je nu ook wekelijks mee achter de FS-schermen. Kijk je mee?

Tess was op bezoek bij Microsoft voor de lancering van de Pure Color Envy Sculpturing Lipstick van Estee Lauder èn de kersverse webshop van het merk. Bij Tess werd Red Ego opgedaan, een diepe rode kleur die bij haar huid past. 

We waren bij de persdag van Hema aanwezig. Deze make-up is de eerste lijn van cosmetica van Hema uit de jaren '70. We love it!

Van Clinique kregen we deze week dit heerlijke Superdefense Healthy Start pakketje.

Daphne combineert 2 zoete L'Oreal nagellakjes. De tweed topcoat is zó cool!

Met het lekkere weer van de afgelopen dagen was fietsen door Amsterdam not so bad voor Daphne (zeker niet met zo een mooi uitzicht in haar fietsbak...)

Emma genoot van haar Eazir wok noodles! Yummm

Claudia kreeg haar eerste item voor de zomer al binnen van webshop La Garconne

Claudia heeft met haar zusje een schaal geschilderd met lipjes en meteen een home-made spinazie-kip-wortel-courgette-noodle-soepje gemaakt.

Dots,dots,dots- Claudia heeft met de achterkant van een potlood allemaal stipjes met verf gezet om deze tekening te maken. 

Deel dit artikel
Back to top