Fashion

What's in store?: SPRMRKT

Elke week duikt Fashionscene een kledingwinkel in om je een sneak peek te geven van de trends en nieuwste collecties. Naast het showen van de kledingrekken, nemen we natuurlijk ook volop foto's van het interieur, de paspoppen en losse items die je móet hebben!

Boodschapjes doen


Concept store SPRMRKT heeft in 2003 een voormalige supermarkt op de Rozengracht omgetoverd in een winkel met levensmiddelen voor fashionista's. Een geurtje van Margiela, een jasje van Avelon, Rick Owens laarsjes en het nieuwste nummer van Zoo magazine is all we need. 

 

Gangpaden
Het interieur van SPRMRKT is compleet in-sync met de collectie; rauw, modern en industrieel. De afgebladerde muren, onbewerkte vloeren, neon-lichtbuizen en old-fashioned barbershop geven de artistieke meubels, vloerkleedjes van dierenhuid en kleding van de mooiste kwaliteit de perfecte achtergrond.
Omdat black altijd the new black is, heeft SPRMRKT altijd een paar rekken toegewijd aan mode's favorite kleur met items van de nieuwste collecties. Het kleuren palet van de kleding ontstaat uit veel grijs tinten, wit, donkerblauw en mos groen. Met hier en daar een aantal items die eruit springen in een fel-rood of cobalt blauw zien de rekken er kunstzinnig uit.

A-Merken 

SPRMRKT heeft sinds kort een collectie met hakken,laarsjes en loafers vanaf €140.
Op dit moment bestaat de collectie voor mannen en vrouwen uit de kleding van Acne, Avelon, Goosecraft, Hope, Maison Martin Margiela, MM6 Maison Martin Margiela, Raf Simons, Rick Owens, See by Chloé, Unconditional, 11 Boris Bidjan Saberi, Aviatic, Ilaria Nistri, Lost&Found, Marques/Almeida, OPM, Thom/Krom, Y/Project, A.J.L. Madhouse, Aleksandr Manamis, Kimstumpf, Monique van Heist, Susan Bijl, Vetements, Vive L'Homme, A.M. Westen, Asger Juel Larsen, Helmut Lang, Loladb, Nostrasantissima, Silent en Transit Uomo.


Je kan SPRMRKT vinden op de Rozengracht 191-193 in Amsterdam. De openingstijden zijn maandag 12-18, dinsdag en woensdag van 10-18, donderdag 10-20, vrijdag en zaterdag van 10-18 en zondag van 13-18.  Ook hebben ze een webshop bij sprmrkt.nl.


 

Deel dit artikel
Back to top