Fashion

Tweedehands shopping event: Meet my Wardrobe

Op zondag 15 december 2013 zal de World Fashion Centre in Amsterdam een mekka worden van tweedehands vintage fashion & accessoires voor het Meet my Wardrobe event. Het wordt buiten te koud voor markten en dus is het World Fashion Centre de nieuwe spot voor vintage, tweedehands maar ook nieuwe fashion items.

 
Meet my Wardrobe is er voor iedereen die zijn kledingkast wilt leeghalen en verkopen. In totaal zullen er 100 kledingrekken vol met fashion goods hangen, die wachten op een (nieuw) baasje. En de entree is gratis!

Wie er ook bij zijn? Stylistes/ondernemers Arzu Aksoy van I am ZU en Jean Paul Robert  Croque. Zij zullen bezoekers tips/tricks geven, hoe je met een complete outfit voor weinig geld naar huis gaat. Daarnaast zullen ook een aantal fashion designers hun garderobe verkopen aan shoppend publiek.
 
Markeer dus 15 december van 12:00 tot 17:00 uur in de agenda en ruim nou eindelijk eens die kledingkast op!

Rekken voor verkoop van jouw kleding huur je voor 45 euro excl BTW via info@meetmypr.com. Er passen 50-60 kledinghangers op een rek. Ook super leuk om te doen samen met een vriendin. En na verkoop.. is er weer ruimte in jouw kast om bij de buren wat te scoren.

Meet my Wardrobe


Deel dit artikel
Back to top