Fashion

Katie Eary X River Island

Dat River Island graag samenwerkt met bekende personen of merken is niets nieuws. Na de collectie die Rihanna ontwierp, gaat River Island nu de samenwerking aan met de Britse designer Katie Eary. Het talent heeft een 18-delige collectie ontworpen die 17 februari in de winkel ligt. 

Ze werkte al eerder samen met Kanye West, is afgestudeerd aan het Royal College of Art en runt haar eigen label. De zaken gaan goed voor Katie Eary. Voor de collectie voor River Island liet ze zich inspireren door een sterke vrouw die op reis is door Las Vegas. 

"River Island connects to the cool type of women which suits my project; all those independent, sexy, powerful women who frequent River Island. Naturally, I thought that we were a perfect match." laat Eary weten. 

Wat we kunnen verwachten? Veel uitgesproken kleuren, doorzichtige stoffen en statement accessoires. De collectie bevat maxidresses in dierenprint, rokken met een hoge split, tie-dye T-shirts en blouses met golvende mouwen. De prijzen voor de items liggen tussen de 18 en 145 euro. 


Een schets voor de collectie.


Haar eigen Fall 2013 Ready To Wear collectie, die zij showde tijdens Londen Fashionweek. Bron: Style.com

Katie Eary herself. Bron: Katie Eary Blog

Deel dit artikel
Back to top