Beauty

Miss Monthly: Jouw BFF in een box

We hebben er nooit zin in, maar toch moeten we er elke maand aan geloven.. Enig idee waar we het over hebben ladies? Je ongesteldheid komt natuurlijk nooit gelegen en wie heeft er tegenwoordig nog tijd om tijdens de pauze het kantoor uit te vliegen voor de nodige ' supplies'? Gelukkig is er nu Miss Monthly. Wij zijn enthousiast! 

De redactie van Fashionscene lijkt af en toe wel op een mini drogist: pijnstillers, tampons, lekkere snoepjes.. We hebben nu eenmaal veel nodig tijdens ' that time of the month'. In Amerika is het al een tijdje een hit en we kunnen het nu eindelijk ook in Nederland bestellen; Miss Monthly. Een box gevuld met door jou geselecteerde tampons of maandverband, eventueel aangevuld met wat lekkers en een goodie. Elke maand netjes een paar dagen voordat je ongesteld moet worden op je deurmat bezorgd. De box past gewoon door de brievenbus en is discreet verpakt. Super handig! 

Je kunt kiezen uit 3 verschillende Miss Monthly boxen:
1. Miss Monthly Basic
Alleen je maandverband/tampons en extra tampons/maandverband als je dat wilt. €7,95
2. Miss Monthly Extra
MM Basic + maandelijkse goodie (chocola, thee etc.). €10,95
3. Miss Monthly Thema
MM Extta + uitbreiding met elke maand een ander leuk pakket (filmpakket, beautypakket etc.).€14,95


Lijkt het je wat? Check de website van Miss Monthly en bestel de box om het uit te proberen. Je kan het per maand opzeggen, dus wat ons betreft zeker de moeite waard om eens te proberen!  

Deel dit artikel
Back to top