Beauty

Beauty Musthave of the week: Beautybox

In de beauty musthave van deze week hebben we eigenlijk een beauty musthave voor iedere maand; de Beautybox. Wanneer je je op deze luxe box abonneert krijg je iedere maand de fijnste en nieuwste beautyproducten op je deurmat geleverd. We laten je zien wat wij in de augustus editie vonden!

Deze editie heeft het thema Mind Your Body. Na de fijne zomer willen we dat zomergevoel zo lang mogelijk vasthouden en ook dat kleurtje mag nog wel even blijven zitten. De producten in deze Beautybox helpen je daarbij! 

Wat zit er in?

beautybox augustus 2013

Scrub & Rub 

Het Engelse merk Scrub & Rub maakt alle producten met de hand. Deze scrub bevat dan ook de beste meest natuurlijke grondstoffen zoals puur dood zeezout, pure granaatsuiker, natuurlijke cacaoboter en essentiële oliën. 
Full Size vanaf € 13,95 per stuk. 

Golden Rose Bronzer powder SPF 15

De hele dag door een zachte, warme en subtiele kleur? Dat kan met de drie in één bronzer van Golden Rose. Dit prachtige merk levert exclusieve producten met een trendy en luxe uitstraling. Deze bronzer met SPF 15 zorgt voor een mooie teint en een natuurlijke uitstraling.  Door de drie verschillende kleuren is deze bronzer geschikt voor iedere teint. 
Full Size € 8,95 per stuk. 

Vaseline Spray & Go bodylotion Aloe Fresh

Dit product is favoriet bij vele beautybloggers. Niet gek, want ook wij hebben het druk en dan schiet bodylotion aanbrengen er wel eens bij in. Vaseline Spray & Go is een bodylotion in een handige spray die binnen enkele seconden intrekt, zodat je niet hoeft te wachten met aankleden. Even sprayen... En klaar!
Full Size € 6,89 per stuk

Rexona - Ultra Dry Anti-Transpirant

Bij een goede verzorging van je lichaam hoort een goed anti-tranpirant. Speciaal in handtasformaat is er de Rexona Dry mini. Rexona Dry is een frisse, effectieve anti-transpirant, welke langdurige bescherming biedt bij elke beweging die je maakt. Rexona bevat als enige MotionSense™ system, dat wordt geactiveerd door te bewegen, hoe meer je beweegt, hoe beter het beschermt. Je wordt 48 uur lang beschermt tegen transpiratievocht en -geur. Rexona, daar kun je op vertrouwen!

Full Size vanaf € 3,09

Grace Cole Mayan Spa

De overheerlijke producten van Mayan Spa zijn een aangename aanvulling op de dagelijks verzorging. De zachte geur geeft een gevoel van luxe, welness en totale ontspanning. De producten bevatten natuurlijke ingrediënten, gebaseerd op de eeuwenoude tradities uit de Maya tijd. Laat je verwennen door de heerlijke producten, elke dag weer! Een pure weldaad voor lichaam en geest.

Deel dit artikel
Back to top