Winnen

WIN: De wraak van Prada boekenpakketten! // Verlopen

Het langverwachte vervolg op De duivel draagt Prada, De wraak van Prada, is eindelijk verschenen. Fashionscene mag tien pakketten met deze twee fashionable must-read boeken weggeven!

Als modemeisje smul je gegarandeerd van de verhalen in deze boeken van Lauren Weisberger. In De duivel draagt Prada krijg je namelijk een uniek 'fictief' kijkje in de Amerikaanse modejournalistiek, het schijnt zelfs dat het karakter van de strenge hoofdredacteur stiekem op Vogue's Anna Wintour is gebaseerd! Ook de verfilming met Anne Hathaway in de hoofdrol en Meryl Streep als hoofdredacteur was een regelrechte kaskraker. Niet zo gek dus dat we reikhalzend uitkeken naar het vervolg op deze bestseller.

De duivel draagt Prada
In het eerste deel wordt Andrea Sachs aangenomen als de nieuwe assistent van de alom gevreesde en bewonderde hoofdredacteur van het tijdschrift Runway, Miranda Priestley. Elke dag wordt Andrea zwaar op de proef gesteld als de commando’s van Miranda door de telefoon klinken. Terwijl haar werkdagen steeds langer worden en de eisen steeds extremer, realiseert Andrea zich dat het baantje waar duizenden een moord voor zouden doen haar het leven flink onmogelijk maakt.

De wraak van Prada
In het tweede deel (beslis nu of je verder wilt lezen als je deel één nog niet hebt gelezen) zijn we acht jaar verder nadat Andrea Sachs ontslag nam bij Runway en zo ontsnapte aan de greep van Miranda Priestly. Ze lijkt haar leven goed op de rails te hebben. Samen met Emily, haar vroegere collega bij Runway en nieuwe BFF, heeft ze The Plunge opgezet, de hotste bruidsglossy van het moment. Andrea is stapelverliefd op Max en ze droomt al over trouwen, maar de herinnering aan Miranda Priestly bezorgt haar nog steeds nachtmerries. Andrea weet niet dat al haar inspanningen om een nieuw leven op te bouwen haar recht in de armen drijven van de vrouw die ze uit alle macht probeert te ontvluchten…

WIN
Fashionscene mag van uitgever Boekerij maar liefst tien pakketten weggeven met daarin zowel De duivel draagt Prada (t.w.v. € 10,-) als het vervolg De wraak van Prada (t.w.v. € 19,95). Wil jij deze must-reads aan je boekenkast toevoegen? Klik dan hieronder op meedoen en vul je adresgegevens in!
Deel dit artikel
Back to top