Winnen

WIN: Samsung GALAXY S4 mini + hoesje gesigneerd door Doutzen // Verlopen

Topmodel Doutzen Kroes is sinds deze zomer promoter van een aantal Samsung Mobile producten in Nederland, te beginnen met de GALAXY S4 mini. En Fashionscene mag deze smartphone weggeven... en niet zomaar een exemplaar; het exclusieve hoesje is gesigneerd door Doutzen herself!
 
Het Friese topmodel Doutzen Kroes roept voor Samsung Mobile iedereen in Nederland op om samen met haar het gesprek aan te gaan op het platform Start The Conversation. Dé online plek waar je alles te weten komt over fashion, muziek, films, fotografie en gezondheid. Ze zal niet alleen haar eigen mening of belevenissen delen, maar ook de gesprekken die zij heeft met toonaangevende professionals uit het betreffende vakgebied.
Dit doet ze onder andere door middel van video-posts - gefilmd met haar GALAXY S4 mini - en berichten op social media. Met als doel co-creatie: samen ideeën genereren, inspiratie opdoen, kansen creëren, innoveren en visie delen. 

win winnen prijsvraag mobiel smartphone samsung s4 mini gratis krijgen hoesje gesigneerd doutzen kroes model gezicht

GALAXY S4 mini
De GALAXY S4 mini is de compacte versie van de meest succesvolle Samsung smartphone ooit; de GALAXY S4. De GALAXY S4 mini verzekert je van krachtige prestaties (1,7 GHz), is makkelijk in het gebruik, heeft een strak design en weegt maar 107 gram. Met de 8 megapixel camera aan de achterzijde en de 1,9 megapixel camera aan de voorzijde, zorgt de GALAXY S4 mini ervoor dat niet alleen boegbeeld Doutzen, maar ook jij alle mooie momenten van het leven haarscherp kunt vastleggen. Met de uitgebreide functies, zoals ‘Sound & Shot’ en ‘Panorama Shot’, beleef je nog meer plezier bij het fotograferen en filmen. Iedereen die een GALAXY S4 mini aanschaft, krijgt er een ‘gesigneerde’ oranje flip cover ‘by Doutzen’ bij cadeau. Kan het nog beter? Ja! Het exemplaar dat je bij Fashionscene kunt winnen is persoonlijk door Doutzen herself gesigneerd!
 
win winnen prijsvraag mobiel smartphone samsung s4 mini gratis krijgen hoesje gesigneerd doutzen kroes model gezicht

WIN

Wil jij kans maken op deze fashionable Samsung GALAXY S4 mini met hoesje gesigneerd door Nederlands topmodel Doutzen Kroes ter waarde van € 499 euro? Like dan de Facebook pagina van Samsung, klik hieronder op meedoen en laat je adresgegevens achter... En dan duimen maar!

win winnen prijsvraag mobiel smartphone samsung s4 mini gratis krijgen hoesje gesigneerd doutzen kroes model gezicht
Deel dit artikel
Back to top