Winnen

WIN: 3x MondayMarch armband t.w.v. €99,95 //VERLOPEN

MondayMarch staat voor bijzondere, handgemaakte sieraden. Na verschillende wereldreizen op zoek naar inspiratie, kennis en schoonheid wilde oprichtster Melissa Senduk haar ervaringen vertalen in een sieradenlijn. Ieder ontwerp is geïnspireerd op een bijzonder moment en staat voor een positieve kijk op het leven. Fashionscene mag drie van haar must-have armbanden weggeven!

Het is volop zomer en dat willen we terugzien in onze outfits; felle kleuren, vrolijke combinaties en opvallende sieraden maken iedere outfit summer proof. Sieradenmerk MondayMarch komt dan ook als geroepen, het merk maakt namelijk gebruik van opvallende kleuren die een positieve invloed hebben op onze stemming. Ook worden er verschillende bijzondere materialen verwerkt in de sieraden, waaronder kristallen en edelstenen. Ieder item wordt door Melissa zelf handgemaakt en is voorzien van een kaartje met een positieve spreuk. Hiermee wil de ontwerpster de dragers inspireren om hun dromen waar te maken. Leuk als inspiratie voor jezelf, maar ook perfect als een betekenisvol cadeautje.
 

win winnen prijsvraag mondaymarch bracelet bali armband waar te koop kopen winkel online

De MondayMarch vrouw
De sieraden van MondayMarch zijn bestemd voor de moderne, zelfverzekerde vrouw. Ze volgt haar hart en gelooft dat ze de wereld kan veranderen. De MondayMarch vrouw is een vrije geest, een avonturier, een zonaanbidder en een wereldburger. Ze is kleurrijk, speels en uniek - net als haar sieraden! MondayMarch ontwikkelt twee collecties per jaar die je onder andere kunt verkrijgen via www.mondaymarch.com.
 
win winnen prijsvraag mondaymarch bracelet bali armband waar te koop kopen winkel online

WIN

Fashionscene mag van MondayMarch drie keer bovenstaande armband Bali weggeven. Kan jouw outfit deze zomer wel een colorboost gebruiken? Doe dan snel mee om kans te maken op deze armband! Klik hieronder op meedoen en vergeet niet je adresgegevens in te vullen.

win winnen prijsvraag mondaymarch bracelet bali armband waar te koop kopen winkel online

Deel dit artikel
Back to top