Fashion

Everybody <3 Cara: waarom wij zo van Cara houden

Een dag zonder Cara Delevingne is een dag niet geleefd. Zo lijkt het tenminste, de laatste maanden in (mode)land. Wat eerst een hype was, is nu serious business geworden: Everybody <3 Cara! Maar hoe is Cara zo populair geworden? Wij houden er onze eigen theorie op na...

Cara Delevingne Instagram foto's photos pictures backstage fashion show
Cara met enkele fans; Backstage met Kate Moss; Bij de Chanel show
 
Laten we beginnen met een korte opsomming van de catwalks, campagnes en tijdschriften waar Cara de laatste zes maanden in en op gespot werd. Cara liep meer SS13 en AW13 shows dan welk model dan ook, was te zien in campagnes van Burberry, Chanel, H&M en DKNY, stond op ontelbaar veel covers (Vogue, i-D, Love, Elle, Harper’s Bazaar) én werd verkozen tot 2012 model of the year tijdens The British Fashion Awards. Kortom, de enorme populariteit van Cara onder ontwerpers, stylisten en andere mensen uit modeland maakt dat niemand meer om Cara heen kan.

Cara Delevingne Instagram foto's photos pictures backstage fashion show
Ook Marc Jacobs houdt van Cara; Cara doet gek I; Cara doet gek II

Oké, denk je nu, maar er zijn toch nog veel meer modellen die het goed doen op dit moment? Dat klopt. Maar wat Cara zo bijzonder maakt is dat deze 20-jarige meid trouw aan zichzelf blijft. Cara neemt de modewereld niet zo serieus. Zit haar haar niet goed? Is haar outfit niet perfect? Cara couldn't care less. Haar Instagram-account staat vol foto’s waarop het model in gekke pakjes, gekke poses en met gekke gezichtsuitdrukkingen te zien is. Het maakt Cara simpelweg niet uit wat anderen van haar vinden, ze is te druk om zich daar mee bezig te houden. Dat is nu precies wat maakt dat zoveel mensen van haar houden.   

Cara Delevingne Instagram foto's photos pictures backstage fashion show
Cara doet gek III; Met een Queen Delevingne T-shirt aan; Where's The Food?

Cara's relaxte houding heeft haar inmiddels een enorme schare fans opgeleverd die haar overal volgen en altijd steunen. Je kunt dus maar beter van Cara gaan houden, want deze meid gaat nergens heen. Ten slotte nog wat wijze raad van Cara: "Don’t worry, be happy! Embrace your weirdness."
 
Cara Delevingne Instagram foto's photos pictures backstage fashion show
Cara met wifey Rita Ora; Samen met collaga's; Cara doet gek IV

Wil je méér Cara? Wij maakten een selectie:
Video: Cara Delevingne en Jourdan Dunn doen de Harlem Shake
Video: Cara Delevingne stript
Nieuws: Cara trekt in bij Rihanna

Foto's: Cara Delevingne naakt voor Interview Magazine

Beeld: Instagram Cara Delevingne

Deel dit artikel
Back to top