Fashion

Beyoncé in nieuwe Gucci campagne

Beyonce Knowles, Salma Hayek en Frida Giannini schitteren in een nieuwe wereldwijde Gucci campagne voor female empowerment: Chime For Change. Het initiatief heeft tot doel om fondsen te werven en bewustwording te creëren ter ondersteuning van projecten voor meisjes en vrouwen over de hele wereld. Dit doen ze door middel van het delen van krachtige verhalen over inspirerende vrouwen.

"Ik heb gelijke kansen voor vrouwen altijd belangrijk gevonden. Meisjes moeten van jongs af aan worden aangeleerd dat ze sterk zijn en dat ze alles kunnen worden wat maar ze willen zijn", zegt Beyoncé. "Het is aan ons om de statistieken voor vrouwen over de hele wereld te veranderen. Ik ben vereerd om in het gezelschap van vrouwen te zijn die leven zonder angst en om een voorbeeld voor de volgende generatie van jonge dames zijn."

gucci beyonce campagne goede doel vrouwen salma hayek shoot beeld

Nieuwe muziek van Beyoncé
De campagne wordt vandaag officieel aangekondigd op de TEDxWomen lunch door Salma Hayek. Zij zal een korte film presenteren waarin de doelstellingen worden uitgelicht  - verteld door de actrice en op de nieuwe muziek van Beyoncé. De video is de eerste in een reeks van tien korte Chime for Change films met inspirerende verhalen van vrouwen.

gucci beyonce campagne goede doel vrouwen salma hayek shoot beeldgucci beyonce campagne goede doel vrouwen salma hayek shoot beeldgucci beyonce campagne goede doel vrouwen salma hayek shoot beeld

Deel dit artikel
Back to top