Fashion

Video: Olivia Palermo in Oscar de la Renta voor The Outnet

Het New Yorkse merk Oscar de la Renta staat al sinds de jaren vijftig bekend om haar klassieke, mooi kleding met prachtige vrouwelijke silhouetten. Dus wie zou er nou beter dan Olivia Palermo kunnen schitteren in de Oscar de la Renta voor The Outnet campagne. Ze is het ultieme Oscar de la Renta meisje doordat ze super elegant en glamorous is! 

Ook in deze campagne straalt de brunette uit de Upper East Side weer pure perfectie uit. Ze draagt een vrolijke bloemen 'tea' dress terwijl ze met een hond speelt en een wit shirt tijdens het fietsen, natuurlijk op een fiets met een grote bloemenmand voorop. 

olivia palermo the outnetolivia palermo the outnet

Olivia over Oscar de la Renta
Olivia vertelt dat iedereen zich mooi kan voelen in de ontwerpen van Oscar de la Renta: "Oscar de la Renta is one of the most iconic, American designers that every girl dreams of wearing. Oscar's attention to detail is simply amazing - the lines, the fabrics, the colous- he doesn't miss a thing. His collections are full of pieces to keep and cherish forever. Everyone can feel beautiful in Oscar de la Renta." 

24 iconische designs
Voor The Outnet ontwierp De La Renta een collectie met 24 items die gelinkt zijn aan zijn signature ontwerpen. De printen en stoffen komen dus echt uit het Oscar de la Renta archief! Een perfecte manier om de zestigste verjaardag van het merk te vieren. 

Op 26 februari aanstaande zal de collectie te koop zijn via The Outnet. 

Deel dit artikel
Back to top