Beauty

What?! Paris Hilton’s Barbieblonde haar is niet blond meer!

Wat is het eerste wat in je op komt als je aan Paris Hilton denkt? Waarschijnlijk diamanten, chihuahua’s en natuurlijk haar lange, blonde lokken. Ze deed ons altijd een beetje denken aan een levende Barbie, maar ze lijkt sinds kort ineens veel minder op een prototype van de pop. Haar blonde manen zijn namelijk ingewisseld voor een heel nieuw kleurtje. 

Laatst postte Paris namelijk heel wat Instagram kiekjes online met onder andere het onderschrift: “#BrunettesHaveFunToo”. Ja, je leest het al goed. Paris Hilton heeft haar blonde coupe in een nieuw jasje gestoken en hoort nu bij de brunettes. Op de foto’s is ze te zien met Diamond Baby (ja, haar hondje) en lange bruine haren, inclusief een pony. En we moeten toegeven: het staat haar prachtig!

Het hele internet was natuurlijk ook even een momentje in shock. Reacties als “Paris Hilton went brunette I think I'm having a heart attack”, “Welcome to the dark side, babe!” en “Paris Hilton is a brunette. Our old world is well and truly dead. What even is normal anymore?” kwamen voorbij. Het is niet bekend hoelang de 36-jarige van plan is om dit kleurtje te houden of dat het stiekem een pruik is, maar het staat haar in ieder geval goed. 

 

#BrunettesHaveFunToo ✨👸🏻✨

Een bericht gedeeld door Paris Hilton (@parishilton) op

 

#ShoppingTime with my lil @DiamondBabyX. ✨👸🏻🐶✨

Een bericht gedeeld door Paris Hilton (@parishilton) op

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top