Fashion

Emilio Pucci ontwerpt tour outfits voor Rita Ora

Emilio Pucci ontwerpt de kostuums voor de nieuwe tour van Rita Ora. Creatief directeur Peter Dundas werkte nauw samen met de zangeres om een reeks outfits te creëren "die haar unieke kijk op urban glamour perfect weergeven".
 
Ora's show, de radioactieve Tour, begon gisteren in Manchester - en daar zagen we haar de looks voor dragen. De kostuums zijn ontworpen om "zo veel mogelijk bewegingsvrijheid" te bieden, zodat de zangeres haar choreografie volledig uit kan voeren.
pucci ontwerpt tour outfits kleding rita ora schetsen mode
Het idee van de beweging werd een zeer belangrijk creatief concept achter de ontwerpen, in combinatie met een nieuwe interpretatie van de belangrijkste thema's uit de spring/summer 2013 collectie van het merk. Onder de outfits behoren een metalen, pantser-geïnspireerd lijfje, een militair camouflage jumpsuit en een vloeiende, gouden cape.
pucci ontwerpt tour outfits kleding rita ora schetsen mode
"Ik was erg blij om de kostuums voor Rita's Radioactief Tour te ontwerpen. Vanaf het moment dat ik Rita heb ontmoet, hebben we een geweldige klik en het voelde heel natuurlijk om dit samen te doen," zegt Dundas. "De kostuums hebben een bepaalde invloed en uitbundigheid die past bij de persoonlijkheid van Rita, terwijl we trouw blijven aan de Emilio Pucci esthetiek."pucci ontwerpt tour outfits kleding rita ora schetsen modepucci ontwerpt tour outfits kleding rita ora schetsen modepucci ontwerpt tour outfits kleding rita ora schetsen mode
Deel dit artikel
Back to top