Fashion

Jennifer Lawrence: 'Dat is mijn kont niet!'

We vinden Jennifer Lawrence cool. Niet alleen omdat ze prijs na prijs binnensleept, ze won meerdere Critic's Choice Awards én Golden Globe, maar ook omdat ze het goede voorbeeld geeft door zichzelf niet uit te hongeren. Maar nu blijkt ze ook nog eens de meest geweldige humor te hebben!

Een poosje geleden gingen er foto's rond van Jennifer Lawrence na een middagje surfen op Hawaii, in bikini. Maar daar heeft de actrice nogal, tja, hangbillen. Tijdens de Letterman show probeert Jennifer eronderuit te komen door te ontkennen dat het haar  billen zijn. Ze zegt over de foto: "It's a 90-year-old butt that's been photoshopped onto my body and is posing as my butt." en om haar verklaring kracht bij te zetten laat ze nog wat andere slechte foto's van zichzelf zien.

Natuurlijk zijn het gewoon Jennifers billen, maar het feit dat ze niet bang is lelijke foto's van zichzelf te laten zien, laat zien dat de actrice guts heeft. En we vinden haar aanpak hilarisch! Wat een prachtmens. Bekijk het filmpje heronder!



Een prijs voor de mooiste billen krijg ze dan niet, maar wel voor de grappigste dame!

Deel dit artikel
Back to top