Fashion

Obsessed with my: Isabel Marant Dicker boots

In 'Obsessed with my' laten we iedere week een fashionlover zien die een speciale band heeft met een can’t live without rode Chanel lippenstift, gebreide kabeltrui van oma, die rib-uit-je-lijf designerbag of dat ene festival shirt waar je een flink aantal plezierige uurtjes in hebt staan springen. Deze week Romy van blog Bohemian Chic en haar Isabel Marant Dicker boots.

"Ik heb veel lievelingsitems maar zonder mijn Isabel Marant Dicker boots kan ik toch echt niet! Ik heb ze inmiddels alweer langer dan een jaar en ik draag ze echt bijna dagelijks. Het zijn voor mij gewoon de ideale laarsjes omdat ze super comfy zijn en echt overal bij passen. Ik heb ik ze bij mijn favoriete winkel, Zolamanola in Utrecht, gekocht en het mooie was dat ze nog in de uitverkoop waren ook. Dit soort laarsjes gaan nooit in de sale dus over de aanschaf hoefde ik niet lang na te denken. Ze stonden ook al heel lang op mijn verlanglijstje. Ik wil nu dezelfde laarsjes nog heel graag in het zwart hebben. Dus dat wordt even sparen, maar ze zijn het echt helemaal waard."

obsessed with my blogger bohemian chic romy den dekker isabel marant schoenen dicker boots stijl inspiratie

"Ik draag mijn laarsjes eigenlijk overal bij! Ze staan superleuk onder een jurkje of rokje, maar ze staan ook geweldig bij m'n skinny jeans. Of het nu zomer of winter is, deze laarsjes kunnen altijd."

obsessed with my blogger bohemian chic romy den dekker isabel marant schoenen dicker boots stijl inspiratie

"Ik denk dat mijn stijl vrij casual, relaxed en comfy is met een boho touch. In de zomer ga ik altijd voor wat meer kleur, printjes en sieraden. In de winter ben ik meer van de grote truien en oversized jassen en sjaals. Favoriete merken van mij zijn dan ook Vanessa Bruno, Antik Batik & natuurlijk Isabel Marant. "

obsessed with my blogger bohemian chic romy den dekker isabel marant schoenen dicker boots stijl inspiratie

Wil jij ook met een bijzonder mode-item in onze rubriek? Mail ons dan jouw verhaal inclusief enkele foto's naar info@fashionscene.nl. Waarom is je liefde voor jouw item zo groot en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wie weet schitter jij binnenkort met je modeliefde in 'Obsessed with my'!

Deel dit artikel
Back to top