Fashion

Dit zijn officieel de meest populaire Instagram accounts voor modemeisjes

Instagram is een heerlijke wereld om urenlang door heen te scrollen. Een wereld om te verdwalen in rieten tasjes, avocado op toast en de nieuwste trends onder de it-girls. Hoewel we toch absoluut niet mogen vergeten dat alles op Instagram in scene is gezet en wat we dagelijks voorgeschoteld krijgen ver van de werkelijkheid afstaat is het heerlijk plaatjes kijken.

Het beste platform voor instant inspiratie en die doen wij dan ook graag op bij alle Instagram trendsetters. We zijn niet de enige, want onderstaande Insta It-girls zijn officieel de meest populaire dames van Instagram onder modemeisjes.

Aimee Song
Met 4.6 miljoen volgers is Aimee Song iedereens go-to it-girl. Van de leukste locaties, vakanties, looks en hotspots modeblogger en bestseller Aimee Song plaatst het allemaal.

 

Gracias Costa Rica for being so amazing. Can't wait to come back. Now off to Jakarta! #PuraVidaLife

Een bericht gedeeld door Aimee Song (@songofstyle) op

Chiara Ferragni
Onder de titel The Blonde Salade werd jetsetter Chiara wereldberoemd. Inmiddels heeft de blondine 10.2 miljoen volgers en plaatst ze dagelijks de meest jaloersmakende looks.

Solange
3 miljoen volgers heeft het zusje van Beyoncé op Instagram. De zangeres is een ware muze van diverse alternatieve ontwerpers en promoot dan ook graag allerlei artistieke merken. Haar look is cool, edgy en moeiteloos.

 

Under the bridge....shout out to Nola ⚜️

Een bericht gedeeld door Solange (@saintrecords) op

Rosie Huntington-Whiteley
Het model is het gezicht van merken als Paige en Ugg en heeft een eigen lingerielijn bij Marks & Spencer. Rosie telt 7.6 miljoen volgers op Instagram en daarmee scoort de kersverse moeder en verloofde van acteur Jason Statham behoorlijk hoog.

Bella Hadid
Elke dag weet de knappe brunette haar volgers weer te verrassen met een nieuw en vaak sexy kiekje. Haar 14.7 miljoen volgers zijn fan van Bella’s selfies, achter de schermen foto’s en sneak peeks.

 

Fight night

Een bericht gedeeld door Bella Hadid (@bellahadid) op

Emily Ratajkowski
Het model lijkt bijna te leven in een bikini. Ze reist naar de allermooiste plekjes op aarde en eet graag pasta’s en vlees. Emily’s kiekjes zijn uber sexy, maar toch blijft de brunette die girl-next-door vibe te houden. Deze gouden combinatie leverde haar waarschijnlijk haar 14.8 miljoen volgers op.

 

At home 📸 @livincool

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata) op

Kendall Jenner
Het Kardashian halfzusje mag niet aan deze lijst ontbreken met haar 83.1 miljoen volgers. Kendall Jenner is het gezicht van allerlei modemerken en lingerielabels. Haar sexy kiekjes en prachtige modellenlooks zijn het volgen dan ook meer dan waard.

 

write to me 🌹 @laperlalingerie #LaPerla_Ambassador

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner) op

Joan Smalls
Op de rode loper of in een kleine bikini. In sneakers en een T-shirtje of full on glamour. Het model ziet er altijd onweerstaanbaar knap uit. Logisch dat maar liefst 2.5 miljoen volgers van haar belevenissen op de hoogte gehouden willen worden.

 

No shoes, no news! #Maldives

Een bericht gedeeld door Joan Smalls (@joansmalls) op

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top