Fashion

Obsessed with my: Acne shoes

In 'Obsessed with my' laten we iedere week een fashionlover zien die een speciale band heeft met een can’t live without rode Chanel lippenstift, gebreide kabeltrui van oma, die rib-uit-je-lijf designerbag of dat ene festival shirt waar je een flink aantal plezierige uurtjes in hebt staan springen. Deze week Dilara Kuscu van blog Anshless en haar Acne shoes.
 
"Mijn favorietenlijstje bevat veel items, maar ik niet zonder mijn Acne 'Atacoma' schoenen. Het zijn mijn allereerste designer schoenen. Toen ik ze voor het eerst zag, probeerde ik me al voor te stellen hoe het zou zijn om ze te dragen. Voor mij was het liefde op het eerste gezicht. Toen ik vervolgens op mijn twintigste verjaardag Acne cadeaubonnen kreeg, wist ik niet hoe snel ik naar de dichtstbijzijnde Acne store in Stockholm moest gaan om de schoenen te kopen. Na mijn grote aanwinst ging ik meteen door naar een lange winkelstraat om mijn schoenen uit te proberen."

blog anshless dilara obsessed with my acne schoenen

"Tot op de dag van vandaag zijn de Atacoma´s mijn lievelingsschoenen. Het weerspiegelende, zilverkleurige platform geeft de schoen een artistieke look en geeft daarmee de meest simpele outfits een boost. Soms weet je gewoon niet wat je aan moet trekken, maar met deze schoenen eronder geeft het niet, wonderbaarlijk ziet het er dan altijd goed en vooral modieus uit. Nog een voordeel van deze schoenen is dat ze zo comfortabel zijn dat het letterlijk voelt alsof je slippers  draagt terwijl je hakken aan hebt.

blog anshless dilara obsessed with my acne schoenen

"Als ik voor een mysterieuze look ga, combineer ik de schoenen met een zwarte jurk en donkerrode lippenstift. Ook houd ik ervan om de schoenen te combineren met een jurkje met bloemenprint omdat dit een mooi en lief maar ook een levendige en stoere eigenschap aan de outfit geeft. Meestal draag ik de schoenen met donkerkleurige jeans, een oversized knit en een long coat.

Mijn stijl is echt afhankelijk van mijn gevoel. Soms heb ik van die periodes waarin ik bijvoorbeeld een verenjas met een printbroek draag, en soms voel ik me als dat Zweedse minimalistische meisje die gewoon een spijkerbroek met een simpel T-shirt wil dragen. In één zin is mijn stijl te beschrijven als 'minimalistisch, maar altijd met mijn eigen unieke draai'."

blog anshless dilara obsessed with my acne schoenen
blog anshless dilara obsessed with my acne schoenen

Wil jij ook met een bijzonder mode-item in onze rubriek? Mail ons dan jouw verhaal inclusief enkele foto's naar info@fashionscene.nl. Waarom is je liefde voor jouw item zo groot en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wie weet schitter jij binnenkort met je modeliefde in 'Obsessed with my'!
Deel dit artikel
Back to top