Fashion

Fashionseen #6

Dagelijks schrijven zij over trends, ontwerpers, shows, DIY's en outfits. Maar wat dragen zij zelf, tikkend achter hun laptops? In de rubriek Fashionseen zie je iedere week snapshots van de outfits van de Fashionscene redactie!



Fashionscene's hoofdredacteur Esmée combineerde haar nieuwe pet met een simpele top van Zara, een zwarte skinny jeans en haar Vlieger & VanDam tas.



Het eind van de fashiontwins is gekomen. Deze week was het de laatste week van stagiaire Leslie en dus kwamen Lenny en Leslie met hun laatste fashiontwin-item op de redactie; de Vintage Levi's denim jacket.



Esmée droeg de hair-cuff die haar moeder haar voor haar verjaardag gaf, hij is van Nelly



Lenny droeg haar lage nieuwe/second hand All Stars (Episode) met haar mooie bruine voetjes.



Woensdag kwam Hunkemöller bij ons langs op de redactie. We maakten kennis met de Dream Lift beha en werden getrakteerd op overheerlijke macarons. We zijn helemaal weg van deze nieuwe beha!



Esmée zette haar favoriete schoenen in de spotlight tijdens de opening van Weekday, een winkel die donderdag opende op het Rokin in Amsterdam. Aanrader!



Deze knuckle ring ontvingen we bij de opening van Weekday. Leslie en Esmée waren helemaal weg van dit sieraad en schitterden samen op de redactie met deze ring.



Vrijdag waaiden de bladeren van de bomen, tikten de druppels weer tegen de redactieramen en was de temperatuur een paar graadjes lager. Leslie besloot dit angora vintage vest te dragen om warm te blijven. 



Leslie houdt van bolhoedjes, deze mintgroene (Monki) combineert ze graag met zalmroze. 

Deel dit artikel
Back to top