Fashion

Kim Kardashian covermodel voor V Magazine

Kim Kardashian mocht dan niet welkom zijn op het Met Ball, maar dat betekent niet dat ze het opgeeft om verder te komen in de high fashion wereld. Misschien dat dit het moment voor Kim is dat ze nu echt gaat doorbreken als stijlicoon.

Kanye West hult zijn poppedein in Givenchy, Celine en zachte kleuren, alles zodat Kim wordt geaccepteerd bij het fashion pack. Kim heeft weer wat puntjes gewoonnen, ze werd door Nick Knight gefotografeerd voor V magazine.



Kim en Nick tweette allebei over de shoot afgelopen nacht: @SHOWstudio: "The very lovely Kim Kardashian. Preview from the series of pictures I shot of Kim for SHOWstudio and V magazine". Kim retweette het bericht met veel uitroeptekens, dus het moraal van het verhaal is dat we Kim Kardashian snel kunnen verwachten in de V.  Kim en Kanye werden al eerder door Nick gefotografeerd, maar toen geheel in opdracht van hun zelf.



Terwijl Kim zegt dat ze er niet aan moet denken om op covers te staan (zoals Vogue), denken wij dat de magazine wereld er toch heel anders over denkt. New York magazine lanceerde afgelopen maand hun cover met Kim K, waarbij ze zich afvragen of Kim wel het ideale covermodel is. 
 
Zien jullie Kim als Vogue covermodel?

Deel dit artikel
Back to top