Fashion

Obsessed with my: mama's spijkerjack

In "Obsessed with my" laten we iedere week een fashionlover zien die een speciale band heeft met een bepaald item. Jouw can't live without rode Chanel lippenstift, bontjas van oma, festival T-shirt of die rib-uit-je-lijf designerbag. Deze week Daria, van het Duitse blog 'dariadaria' en haar moeders vintage jacket.

Ik ben geboren in 1989. Dat betekent dat dit jack van Diesel een paar jaar ouder "is dan ik. Mijn moeder droeg het toen ik een baby was. Ik heb er zelfs een keer over gekotst. Dit jasje is het beste item in mijn kledingkast omdat het altijd werkt. Het pimpt een saaie outfit, het maakt een fancy outfit nog mooier en het kan gedragen worden op een broek of een jurkje. Ik reis nooit zonder hem en ik overdrijf zeker niet wanneer ik zeg dat ik een emotionele band heb met mijn jackie.


 
Mijn stijl zal ik omschrijven als: clean, boyish en heel veel zwart. Ik ben geen echte fan van opvallende kleuren of printen. Textuur en de stoffen zijn zo belangrijk voor mij, wat ik draag moet goed aanvoelen aan mijn huid. Mijn kleren moeten gewoon altijd super comfortabel zijn. Zodra ik me aankleed zorg ik er altijd voor dat ik nieuwe items mix met vintage items. Verder draag ik niet veel sieraden en als ik dat wel doe dan draag ik het liefst heel cleane zilveren sieraden zoals chain kettingen en dikke ringen.



Wil jij ook met een voor jou bijzonder mode-item in onze rubriek? Mail ons dan enkele foto's naar info@fashionscene.nl met jouw verhaal erbij! Waarom is je liefde voor dat item zo groot en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wie weet schitter jij binnenkort met je modeliefde in deze rubriek!

Deel dit artikel
Back to top