Fashion

De Kardashians gingen op een road trip en nu wil jij ook

De drie Kardashian zusjes zijn zojuist op een chique roadtrip geweest. En nu zal je wel denken: een roadtrip? Chic? Dat kan toch niet? Roadtrips zijn altijd een gedoe en het is uren rijden in een veel te warme auto vol koffers en tassen. Daar heb je gelijk in, maar bij de Kardashians kan zoiets natuurlijk nooit het geval zijn.

Het was dan ook geen dagen of zelfs wekenlange roadtrip, maar toch, als de Kardashians op vakantie gaan is het hoe dan ook stylish en glamorous. Kourtney, Khloe en Kim gingen met zijn drieën op weg naar Palm Springs in California om daar een sleepover te hebben, en na het zien van de foto’s hadden wij ook best uitgenodigd willen zijn. 

Ondanks dat het een kort tripje was, lijkt het er wel op dat de zusjes oneindig veel plezier met elkaar hadden. Van ’s ochtends op het bed springen tot in een super vintage autootje rondrijden, they did it all, en we konden alles volgen via Instagram en Snapchat. 

 

Sister morning! @kimkardashian @khloekardashian

Een bericht gedeeld door Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) op

 

Sisters are cool @kourtneykardash

Een bericht gedeeld door Khloé (@khloekardashian) op

Na in de hotelkamer gedold te hebben, gingen ze door Palm Springs toeren met hun super schattige, rode auto (die wij trouwens allemaal wel willen hebben). Kim zat lekker in het midden, en Kourney en Khloe wisselde zo nu en dan van plek achter het stuur. 

 

Road TRiPPiN

Een bericht gedeeld door Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) op

 

Southernplayalisticadillacmuzik

Een bericht gedeeld door Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) op

Natuurlijk was hun auto niet het enige wat er geweldig uitzag, ook Kim, Khloe en Kourtney waren net zo stylish. We hadden natuurlijk ook niet anders verwacht. Daarna maakten ze ergens een tussenstop voor een gezellige brunch en poseerde later ook nog bij het welbekende, reusachtige dinosaurusbeeld. Volgende keer willen wij ook mee! 

 

Sunday Funday!

Een bericht gedeeld door Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) op

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top