Fashion

Obsessed with my: guilty pleasure jumpsuit

In “Obsessed with my” laten we iedere week een fashionlover zien die een speciale band heeft met een bepaald item. Jouw can’t live without rode Chanel lippenstift, bontjas van oma, die rib-uit-je-lijf designerbag of dat ene festival shirt waar je een flink aantal plezierige uurtjes in hebt staan springen. Deze week Romy Bresseleers en haar guilty pleasure jumpsuit.

 
Ongeveer een jaar geleden is Romy begonnen met het opzetten van haar eigen webshop ‘Vintagenius’ waar  vintage fashion verkocht wordt. De inkoop heeft Romy gedaan in België bij een grote vintage verzamelaar. Toen ze het immens grote huis binnen kwam lopen, voelde het alsof ze in de lekkerste snoepwinkel terecht was gekomen. Ze wilde alles aanraken, voelen, ruiken en knuffelen! Uiteindelijk ging ze dan ook met heel veel enorme zakken  vintage prachtplaatjes naar huis.


 
"Toen ik tussen de rekken vintage aan het snuffelen was, kwam ik mijn guilty pleasure tegen. Een ontzettend foute, maar oh-zo-geweldige, kobalt blauwe, satijnen jumpsuit. Ik gok uit de jaren 70. Lekker dikke schoudervullingen, losse pijpen en mooie details. Ik wilde hem wel toevoegen aan de Vintagenius-collectie, maar ik heb het niet over mijn hart kunnen krijgen om dit pareltje weg te doen. Ik heb ‘m dus lekker zelf gehouden!"
 
"Ik draag het pareltje met hoge neon of zelfs luipaard wedges, maar ik vind het ook heel leuk om er blote voetjes onder te hebben. Lekker hippie-achtig. Als ik de look wat stoerder wil maken, draag ik er ook graag mijn Dr. Martens bij. Haren om er een hippie-look van te maken of haartjes in een hoge knot om er een stijlvollere look van te maken."
 
Romy's stijl
"Moeilijkste vraag ever! Natuurlijk houd ik van vintage, maar ik ben ook wel een beetje een hippie. Lekkere dip dye’s, gypsy maxi dresses, palazzo broeken, flaphoeden en feathers in mijn haar. Ook ben ik weg van 50’s jurkjes die je gelijk super vrouwelijk maken. Hiernaast blijf ik weg van de biker-look met lekker veel studs, transparant, leger en leer. Je kunt mij het beste omschrijven als een ‘van-alles-watje’ met wel altijd een statement-item in de look. Niets is te gek, dare to be different!"





Wil jij ook met een voor jou bijzonder mode-item in onze rubriek? Mail ons dan een foto naar info@fashionscene.nl met jouw verhaal erbij! Waarom is je liefde voor dat item zo groot en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wie weet schitter jij binnenkort met je modeliefde in deze rubriek!

Deel dit artikel
Back to top