Interior

Deze items moeten uit je interieur verdwijnen als je 30 bent

Normaal gesproken zullen wij niet zo snel zeggen wat je moet doen, maar als jij op je 30ste een van deze items in jouw interieur hebt staan dan raden wij je toch sterk aan om ze zo snel mogelijk weg te doen (of te geven aan iemand anders).

IKEA Kunst
De collectie van IKEA is zo klein, die vrijwel iedereen herkent waar het pronkstuk op je muur vandaan komt. Dat kan natuurlijk niet als je 30 of ouder bent. Het weggooien van je IKEA kunstwerken betekent overigens niét dat je moet investeren in kunst in hele dure wanddecoratie. Er zijn genoeg goedkopere alternatieven die eruitzien alsof je er veel meer geld aan uit gegeven hebt. Kijk maar eens op Desenio.nl

Monstera Three poster bij Desenio.nl

Slecht bed met slecht beddengoed
Hoe ouder je wordt, hoe belangrijker slapen is. Investeren in mooi beddengoed kan geen kwaad, zeker als dat je slaapcomfort verbetert. Vooral een goed matras is de key tot een goede nachtrust.

Kitscherige fotolijstjes
Fotolijstjes horen (op je dertigste) klassiek en simpel te zijn en zeker niet met tekstjes zoals “Live, Laugh Love” erop. Ga op zoek naar iets anders dat wél sophisticated is. Er is genoeg leuks te verkrijgen!


Metalen fotolijstje bij HM.com

Deurspiegels
Je hoeft niet te veel geld uit te geven voor een grote spiegel maar gooi alsjeblieft je deurspiegel weg. Alleen toen je nog op kamers woonde kwam je hier mee weg.

Slaapbanken
Niets verraadt meer dat jij je leven nog niet helemaal op de rit hebt dan een slaapbank midden in de woonkamer. Ga liever voor een mooie comfortabele bank waar af en toe een logee op kan slapen. De onderstaande is van sofacompany.com.


Johan driezitsbank bij Sofacompany.nl

Plastic servies
Het enige legtieme excuus dat je in het bezit bent van plastic servies is wanneer jij kleine kinderen rond hebt lopen. En dan hebben we het over bordjes en bekers voor het kindje en dus niet voor jezelf. Is dit niet het geval, gooi je plastic servies dan zo snel mogelijk weg.

Beeld thumb: Objektdata.se

Deel dit artikel
Back to top