Fashion

Obsessed with my: ringen

In "Obsessed with my" laten we iedere week een fashionlover zien die een speciale band heeft met een bepaald item. Jouw can't live without rode Chanel lippenstift, bontjas van oma, festival T-shirt of die rib-uit-je-lijf designerbag. Deze week Leslie en haar lievelings ringen. 

“Mijn ringen komen van allemaal verschillende onbekende winkeltjes en kraampjes en ik kan echt niet zonder ze. Ze zijn echt zilver want ik kan niet tegen blauwe vingers na een dagje. Ik kan me eigenlijk niet eens meer herinneren dat ik zonder een ring de deur uit ging. Het begon op mijn achtste verjaardag, ik mocht van mijn vader een ring uitkiezen bij de juwelier. Ik koos een ring met een blauwig steentje voor om mijn ringvinger. Deze ring droeg ik totdat mijn vinger te groot voor de ring werd.

Ringen werden vanaf toen echt een obsessie. In juli 2010 heb ik stage gelopen in Londen en zag ik een rode veren ring bij de Nothinghill market liggen. Ik was meteen verliefd! Ik heb namelijk ook een kleine obsessie voor veren. Een veer in een ring is dus een prima combinatie. Vervolgens kwamen de roze, donker groene en de zwarte pink ring in de juwelendoos terecht. Ik ging naar de wereld winkel en zag deze schatjes liggen, dus afrekenen en meenemen.


 
Afgelopen jaar was ik geslaagd en mocht ik iets uitkiezen. Toen lag het erg voor de hand  dat ik een ring uitkoos. Ik ging naar Enschede naar de mooiste juwelen winkel van Twente en koos de turquoise (schildpadden) ring uit, die ik elke dag draag.


 
Mijn favoriete (online) shops zijn: Topshop, Urban Outfitters, Zara, Monki, River Island en 9straatjes. Ik omschrijf mijn look de ene dag als vintage chique, blouse hoog dicht afgewerkt met een collar. De andere dag edgy met spike loafers en leather. Ook hou ik erg van knalkleurige lipsticks. En een mooie ring maakt dan toch mijn hele outfit af? Cause if you like it then you shoulda put a ring on it."



Wil jij ook met een voor jou bijzonder mode-item in onze rubriek? Mail ons dan enkele foto's naar info@fashionscene.nl met jouw verhaal erbij! Waarom is je liefde voor dat item zo groot en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wie weet schitter jij binnenkort met je modeliefde in deze rubriek!

Deel dit artikel
Back to top