Fashion

Victoria Beckham in bikini op Skype

Victoria Beckham is een moeder slash zakenvrouw slash modeontwerpster in één. Om dat allemaal te combineren houdt ze er een strak schema op na. Multitasken is een must om alles in goede banen te leiden. Skypen doet de voormalige Posh Spice in bikini. Zo kan ze in Los Angeles -waar altijd de zon schijnt- meteen een kleurtje meepakken.

Victoria Beckham voor Amerikaanse Elle

Want voor de rest wordt er vooral hard gewerkt in het hoofdkwartier van Victoria Beckham. In de fall/winter 2011 editie van ELLE Collection vertelt ze: "In tegenstelling tot wat anderen over mij denken, ben ik niet de vrouw die elke dag gaat lunchen en daara een fortuin uitgeeft aan een Chanel tas. Dat past niet bij wie ik ben als persoon. Ik werk en heb mijn kinderen. Dus heb ik daar simpelweg geen tijd voor."

Vooral druk heeft Victoria Beckham het tijdens haar maandelijkse bezoek aan hometown Londen. "Dan is het écht knallen. Eenmaal weer terug in Los Angeles plan ik altijd een Skype meeting in om updates met mijn team te bespreken. Dat doe ik altijd in een badjas of bikini", aldus Victoria Beckham.

(Door: Evelien)

Deel dit artikel
Back to top