Fashion

Blake Lively is het nieuwe gezicht van Chanel

De geruchten zijn officieel bevestigd: Blake Lively is door Karl Lagerfeld gekozen als het nieuwe gezicht van Chanel's Mademoiselle handtassenlijn. De campagne met de Gossip Girl-actrice in de hoofdrol zal vanaf maart te bewonderen zijn. We zijn benieuwd!

Als twee tortelduifjes, zo gelukkig zijn Lagerfeld en Lively met elkaar. "Ze is een soort Amerikaans droommeisje", verzucht Karl Lagerfeld. "Ik denk dat ze een groot actrice zal worden. De shoot was een makkelijke klus, omdat iedereen verliefd op haar werd." Ook uit Blake's mond komen alleen maar mierzoete opmerkingen als haar wordt gevraagd naar de samenwerking. "Hoe voelde Assepoester zich toen haar voet het glazen muiltje in glipte? Hoe voelde Sneeuwwitje zich toen ze haar sprookjesprins ontmoette? Dat een droom uit is gekomen, is een understatement." Volgens Blake is de Chanel tas dan ook veel meer dan een tas alleen. "Het zit vol met lippenstift, liefdesbrieven en de dromen en mogelijkheden die ik voel, iedere keer dat ik die prachtige CC zie."


blake lively is het nieuwe gezicht van chanel collage
Één ding is zeker: Blake wist voor het schieten van de campagne al hoe het voelt om Chanel te dragen.


Herr Lagerfeld en Blake ontmoetten elkaar dankzij Anna Wintour, tijdens de Couture Fashion Week in juli afgelopen jaar. Dat zijn nog eens connecties... Met het binnenhalen van deze campagne volgt ze enkele grote namen op, zoals Nicole Kidman, Vanessa Paradis en Diane Kruger. Chapeau, mademoiselle!

(Tekst: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top