Fashion

Angelina Jolie lanceert sieradenlijn

Angelina Jolie gaat sieraden ontwerpen. Samen met Robert Procop, de man die al jaren sieraden voor Angelina ontwerpt, zal de actrice een nieuwe collectie lanceren onder de naam Robert Procop Exceptional Jewels. De collectie zal veel statement pieces bevatten.

 

Een jaar geleden startten Angelina en Robert hun samenwerking. Tijdens de premiere van haar onlangs gelanceerde film Salt droeg Angelina dan ook al een van hun ontwerpen; een ketting van roze goud. In de film The Tourist waarin Angelina naast Johnny Depp te zien zal zijn, zullen ook enkele van de juwelen voorbij komen.

‘Alle items uit de collectie zullen sieraden zijn die Angelina zelf ook draagt’, zo meldde Robert Procop. Een van de sieraden blijkt zelfs geïnspireerd op een ring die Angelina eerder aan haar man Brad Pitt gaf.

De Robert Procop Exceptional Jewels collectie zal niet in de winkel te koop zijn, maar zal verkocht worden via het netwerk van de sieradenontwerper. De opbrengst gaat naar Education Partnership for Children of Conflicts. De liefdadigheidsorganisatie, waarvan Angelina medevoorzitter is, zet zich in voor onderwijs in conflictgebieden

Het is niet de eerste keer dat Angelina een collectie sieraden lanceert. Een jaar geleden bracht ze samen met Brad Pitt al een capsule sieradencollectie (met als thema slangen) voor Asprey op de markt.

(Tess)

Deel dit artikel
Back to top