Fashion

Paris Hilton vervult taakstraf op Louboutins

Dat Paris Hilton een diva is, bewijst ze keer op keer. Maar ze heeft zichzelf weer overtroffen...De erfgename werd op Louboutin shoes gespot, tijdens het vervullen van haar taakstraf die ze kreeg, omdat er cocaïne in haar Chanel tas werd gevonden. Niet zo chique Paris, zelfs die killerheels kunnen dat niet compenseren!


In augsutus werd Paris Hilton in Las Vegas opgepakt met een zakje cocaïne in haar Chanel bag...Ontkennen, dat was het eerste wat ze deed. Maar later bleek de drugs toch van haar te zijn. En dat betekent dat er weer een incident op haar strafblad kan worden bijgeschreven.


Een verblijf in de gevangenis, bleef Paris deze keer bespaard. In plaats daarvan kreeg ze een taakstraf van 200 uur en een geldboete van tweeduizend euro. Ups or downs, de erfgename gaat in stijl door het leven! Dit weekend werd ze schrobbend gespot op Louboutins.

Paris Hilton vervult taakstraf op Louboutins


Voor wie of wat ze het doet, ik weet het niet...Maar wat mij betreft mag ze de torenhoge hakken schaamteloos inruilen voor sneakers of laarzen! Wat vind jij?

(Tekst: Fashiontwin Evelien)

Deel dit artikel
Back to top