Fashion

Louboutin komt met “Unicorn skin” laarzen die je van kleur kunt veranderen

De volop aanwezige unicorn trend is al langzamerhand geïnfiltreerd in onze levens. Zo vind je regenbogen in onze garderobe, beauty routine én er bestaan tegenwoordig unicorn ontbijtjes. En nu kunnen we nóg iets aan dat lijstje toevoegen. Christian Louboutin is namelijk met “unicorn skinboots gekomen die je van kleur kunt veranderen. 

Kort geleden waren we nog helemaal stapelverliefd op de glitterlaarzen van Louboutin die we voorbij zagen komen op de catwalk en die Rihanna een meteen een dag later rockte in Parijs, but we moved on en hebben ons hart aan een nieuw paar schoenen verloren. 

De laarzen zijn totally covered in zilveren pailletten, maar als je ze de andere kant op veegt komen er ineens allemaal regenboogkleuren tevoorschijn! Stilist Samantha McMillen postte een video van de unicorn boots op Instagram waarbij ze de kleur van de schoenen veranderd met een simpele veeg over de pailletten. 

Christian Louboutin heeft verder nog geen informatie, naam, prijs of verkrijgbaarheid vrijgegeven over de laarzen, maar wij blijven ze in ieder geval goed in de gaten houden! 

 

I'm calling this "Unicorn skin." Fancy new sequined boots @louboutinworld of course. #unicornskin #ChristianLouboutin #fw17 #sequinedboots

Een bericht gedeeld door Samantha McMillen (@samanthamcmillen_stylist) op

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top