Fashion

Celebrities @ Fashion Week spring/summer 2011

Minstens zo belangrijk als de nieuwe collecties op de Fashion Week, zijn de celebrities die komen opdagen bij de shows! In getalen waren ze wéér aanwezig om alvast shoplijstjes te maken voor de zomer van 2011.

Dita Von Teese en Lenny Kravitz hulden zich beiden in zwart voor de show van Lanvin.

Lenny Kravitz en Dita Von Teese @ Lanvin Spring/Summer 2011

Bij actrice Kristen Bell kon er nog wel een lachje vanaf tijdens het feestje van Tommy Hilfiger. Olivia Palermo integendeel, houdt haar kaken stijf op elkaar!

Olivia Palermo en Kristen Bell @ Tommy Hilfiger party

In een harige creatie bezocht Kate Moss de Dior show om de ontwerpen te bekijken die John Galliano voor het modehuis ontwierp. Kate Moss en John Galliano  

Sarah Jessica Parker and Rachel Bilson trokken beprinte jurkjes uit de kasten van Diane Von Furstenberg en droegen die tijdens haar show in New York.

Sarah Jessica Parker en Rachel Bilson

Tijdens de show van Rebecca Taylor zaten front-row: de Amerikaans soapies Jenna Ushkowitz (Glee), Shenae Grimes (90210), Michelle Trachtenberg (Gossip Girl) en Louise Roe (The City).

Jenna Ushkowitz, Shenae Grimes, Michelle Trachtenberg and Louise Roe

Leighton Meester in besmettelijk wit tijdens de show van Derek Lam.

Leighton Meester

Knappe kop Jude Law steunt samen met ontwerper Matthew Williamson, zijn vriendin Sienna Miller, tijdens de show van haar label: Twenty8twelve.

Jude Law en Matthew Williamson

Alexa Chung  combineert haar vintage polkadot jurkje met een Mulberry tas tijdens de Mulberry show. Alexa Chung bij Mulberry

Nu al stijlicoon Willow Smith rockt de show! Samen met moeder poseert de dochter van Will Smith volleerd voor de camera.

Jada Pinkett Smith and Willow Smith

(Tekst: Fashiontwin Evelien)

Deel dit artikel
Back to top