Mama

11x de mooiste of grappigste zwangerschapsaankondigingen van de celebs

Prachtig nieuws wil je al te graag delen met de wereld. Zo ook de celebrities. Wij hebben de meest mooie en grappige zwangerschapsaankondigingen op een rijtje gezet. 

Queen B
Op een random woensdagavond kondigde Beyonce onverwachts aan dat ze in verwachting is van een tweeling, met als caption: “We would like to share our love and happiness. We have been blessed two times over. We are incredibly grateful that our family will be growing by two, and we thank you for your well wishes.” - The Carters. Op de foto is de prachtige zangeres te zien in groene sluier omringd door bloemen.

Olivia Wilde
Olivia maakte haar zwangerschap op de meest schattige manier bekend samen met zoontje Otis. Op de foto is te zien dat ze beiden lachend hun handen op hun eigen buik plaatsen. Cute!

 

Matching baby bumps. ✌️

Een bericht gedeeld door Olivia Wilde (@oliviawilde) op


En weer Queen B
Een moment om nooit te vergeten. Beyonce maakte haar eerste zwangerschap van Blue Ivy bekend na het optreden bij de VMA’s 2011. Beleef het iconische moment opnieuw en bekijk hieronder het optreden.

Jaime King
De actrice deelde haar zwangerschap met de wereld door middel van een foto van haar zoontje te plaatsen die een bijzondere boodschap had.

Doutzen Kroes
Topmodel Doutzen ging uit de kleren en showde trots haar kleine buikje!

 

This is not a #throwbackthursday this is now! So happy to share with you that we are expecting 💕

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen) op

Jessica Biel
Justin Timberlake plaatste op Instagram een adorable kiekje om de zwangerschap bekend te maken.

Fergie
Zangeres Fergie deelde op Twitter een gephotoshopt kiekje van haar jongere zelf en man Josh Duhamel. Hilarisch!


Ciara
Zangeres Ciara deelde een simpele maar o zo lieve foto van zichzelf en man Russel met als beschrijving: “On this special Birthday I received an abundance of love from friends and family.. and I'm excited to Finally share one of the Greatest Gifts of All that God could give..


Brooklyn Decker
En de zwangerschap glow is duidelijk te zien bij Brooklyn. Zij maakte het nieuws bekend door een casual foto van zichzelf te plaatsen in een maxi dress, met als caption: “So this happened...”

 

So this happened... #the3ofus

Een bericht gedeeld door Brooklyn Decker (@brooklyndecker) op


Amber Tamblyn
Actrice Amber kondigde haar zwangerschap aan in een essay voor Glamour magazine. Goede vriendin Blake deelde het nieuws op haar Instagram.

Danielle Jonas
Kevin deelde een hilarische foto van zichzelf en vrouw Danielle. Valt je niks op? Bekijk dan het boek dat Kevin aan het lezen is en de food cravings die zijn vrouw Danielle heeft. 

 

Prepping for baby number two! #babyjonas2

Een bericht gedeeld door Kevin Jonas (@kevinjonas) op

Beeld: iStock 

Deel dit artikel
Back to top