Fashion

Sterren spotten tijdens Fashion Night Out modeshow

In Nederland genoten wij dinsdagavond van de show van Claes Iversen, in New York vermaakten fashionista’s zich met dé modeshow van Fashion Night Out. De enorme show, die werd gehouden rond de fontein van Lincoln Centre Plaza was door Vogue tot in de puntjes verzorgd. De bekendste topmodellen liepen mee en de grote bekendheden keken toe.

De show, die begon met het Alicia Keys nummer Empire state of mind, bestond in totaal uit 171 looks. Topmodellen Naomi Campbell, Alessandra Ambrosio, Karlie Kloss, Chanel Iman, Sasha Pivovarova, Caroline Trentini, Jourdan Dunn, Lara Stone, Lily Donaldson, Coco Rocha, Karolina Kurkova, Adriana Lima, Gisele Bündchen en Angela Lindvall waren allen van de partij om hun steentje bij te dragen.

De kleding die werd getoond was niet altijd nieuw, maar wel in een bepaalde stijl. Zo droegen de modellen eerst allemaal een Fashion Night Out t-shirt en kleedden ze zich later in de stijl van de jaren vijftig, bohemian en rock-chic.

De muziek van Lady Gaga en Katy Perry kwam voorbij en Pharrel Williams sloot de avond af met een live optreden.

Enkele fashionista’s die de show bijwoonden, waren Olivia Palermo, Jullianne Moore, Diana von Furstenberg, Ashley Tisdale, Bar Rafaeli, Blake Lively en Amanda Brooks.

Als we op de foto’s afgaan, moet het een geweldige avond geweest zijn. En dit was enkel nog een opwarmertje voor de officiele Fashion Night Out van vrijdag, dus dat belooft wat voor het einde van de week!

(Tess)

Deel dit artikel
Back to top