Fashion

Sta ons bij: Furry Crocs komen eraan!

De schoenen zullen zeker wel lekker gelopen hebben op de runway, maar of het fashionable is, dat weten wij niet zo goed. Maandag 19 februari paradeerden de modellen van Christopher Kane over de catwalk met… Crocs. En niet zomaar Crocs, als kers op de taart was het schoeisel afgezet met bont

Verschillende designers kwamen opdagen voor het zien van Chistopher’s show, gevolgd door celebrities als Katy Perry, Alexa Chung en Olivia Palermo. De looks die voorbij kwam op de runway waren zilver-ish en spacy, en Katy Perry matchte de modellen op dat moment perfect met haar glimmende outfit. 

Mike MarslandGetty Images

Maar toen iedereen nog verlangend naar alle glimmende outfits met bijpassende hakjes aan het kijken was, bungelde er ineens iets veel minder aantrekkelijks aan de voeten van de modellen. Witte en donkerbruine Crocs met bijpassend zwart of lichtbruin bont. De bijbehorende outfits waren stijlvol, maar de schoenen zette ons toch even even aan het denken. Zijn ze misschien geïnspireerd door Uggs, is het een combinatie van beide klassieke schoenen? En… Hoeveel kosten ze?

Op de laatste vraag hebben we wel degelijk een antwoord gevonden. Omgerekend zijn ze nu voor ongeveer 325 euro (!) verkrijgbaar op de site van de ontwerper, christopherkane.com, en geloof het of niet, ze zijn zelfs bijna uitverkocht! De bonte versies zijn nog niet verkrijgbaar, maar de Crocs met marmerprint en glinsterende stenen uit de vorige collectie zijn wel online te shoppen. 

Bekijk hieronder foto’s van de bonte Crocs tijdens de modeshow en scroll helemaal naar beneden als je toch wel benieuwd bent naar de marmeren versies. 

Beeld (thumb): Christopher Kane Fall/Winter 2017-2018, Getty Images

Stone embellished Crocs clogs van Christopher Kane

Deel dit artikel
Back to top