Fashion

Emma Watson ontwerpt 'groene' fashion voor People Tree

Celebs die kleding ontwerpen komen ons langerzamerhand de strot uit, maar voor Emma Watson maken we een uitzondering. Zij draagt haar fashionable steentje bij aan een betere wereld door een collectie te ontwerpen voor Fair Trade kledingmerk People Tree.

Het verantwoorde merk sloeg twee vliegen in één klap door Emma ook als model te vragen. De Harry Potter actrice was eerder al het gezicht van een Burberry campagne, dus hoe ze moet poseren weet ze ondertussen wel. Haar najaarscollectie voor People Tree bestaat uit fijne knits en basic jurkjes en tops van organisch katoen.

emma tree1 emma tree2

Aangezien het vaak iets meer kost om kleding op een verantwoorde manier te laten maken, zijn de pieces niet spotgoedkoop. Voor het jurkje betaal je zo'n €95, het lange vest kost €147 en voor de geruite blouse ben je ongeveer €58 kwijt. Tja, je moet er wat voor over hebben om een modische weldoener te zijn.

emma tree3 emma tree4

Emma weet in ieder geval dat een slimme meid op haar toekomst is voorbereid, want als ze geen acteerklussen meer krijgt kan ze het altijd nog als designer proberen!

Check voor meer informatie over People Tree en verkooppunten van de collectie hun website.

(Tekst: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top