Fashion

Emma Watson reageert op commotie rond haar Vanity Fair covershoot

Emma Watson is helemaal van haar Hermione Granger imago af. De actrice heeft de hoofdrol in de nieuwste live action Disney film 'Beauty and the Beast' en zet zich vol in voor feministische bewegingen. Het laatste werkte alleen niet in haar voordeel toen de beauty topless op de cover van vanity fair verscheen. 

Emma werd direct na de launch van de cover bestempeld als een slechte feminist. Journalist Julia Hartley-Brewer tweette: "Emma Watson: 'Feminism, feminism... gender wage gap... why oh why am I not taken seriously... feminism... oh, and here are my tits!'" oftewel: volgens veel mensen gaat feminist zijn niet samen met het openlijk showen van je boobs.

De actrice, die al jaren bezig is met de rechten van de vrouw, heeft zelf gereageerd op de commotie en vraagt zich af wat haar borsten met haar feminist zijn te maken hebben.  "Feminism is about giving women choice, feminism is not a stick with which to beat other women with, it's about freedom, it's about liberation, it's about equality. I don't really know what my tits have to do with it." aldus Emma. Ook is Em super trots op de volgens eigen zeggen artsy foto's en wij zijn het volledig met haar eens. Klik hier om alle beelden van Emma Watson voor Vanity Fair te zien. 
 

 

— NEW Emma addresses Vanity Fair photoshoot controversy [part 1] @EmmaWatson #EmmaWatson

Een bericht gedeeld door Emma Watson News 🥀 (@emmacwatsons) op

 

— NEW Emma addresses Vanity Fair photoshoot controversy [part 2] @EmmaWatson #EmmaWatson

Een bericht gedeeld door Emma Watson News 🥀 (@emmacwatsons) op

Beeld Thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top