Fashion

Lourdes debuteert als Covergirl

Terwijl Madonna met ooglapje op de cover staat van het tijdschrift Interview, doet dochterlief niet onder op de cover van het Duitse tijdschrift Quality. Het is de eerste keer dat de dertienjarige op een cover staat, maar volgens ons zullen er nog velen volgen..

Lourdes

De modebewuste tiener stond al te dansen in Madonna’s ‘Celebration’ clip en had samen met Madge ook al een eigen kledinglijn: ‘Material Girls’. Ondertussen studeert deze bezige bij drama aan de New Yorkse school voor de kunsten. Lourdes wil namelijk graag gaan acteren! Laten we hopen dat haar moeder de acteertips achterwegen laat.

Het is nog niet zeker of Lourdes ook daadwerkelijk heeft geposeerd voor het tijdschrift, of dat de redactie van het Duitse Quality gewoon een random foto uit het archief heeft gehaald. Al met al weten wij zeker dat er nog velen covers volgen in de toekomst waar de schoonheid geposeerd op zal staan.

Lourdes en Madonna

Madonna vindt niet dat haar dochter er altijd goed uitziet: ‘Als het zou kunnen, wens ik dat ze zich wat conservatiever kleedt.

Hmm.. Misschien moet Madonna weer even terug kijken naar wat zij in haar tienerjaren droeg?

(Linnemoor)

Deel dit artikel
Back to top