Fashion

Madonna in Givenchy op Super Bowl

Afgelopen weekend vond Super Bowl, de finale van de National Football Leage, plaats in Indiana. Super Bowl is met ruim 100 miljoen televisiekijkers het meest bekeken sportevenement ter wereld. Een showtje weggeven in de rust is dus zo'n slecht idee nog niet, dacht Madonna.

Madonna Super Bowl

 

Halftime show

In de rust van de spannende wedstrijd was het de Queen of Pop die de zogenoemde halftime show verzorgde. Madonna gaf een soort mini ‘Greatest Hits’ concert met hits als ‘Vogue’, ‘Like a Prayer’ en ‘Music’, en natuurlijk haar nieuwste single ‘Give Me All Your Luvin’. Nicki Minaj en M.I.A assisteerden de Queen of Pop on stage.

Madonna Super Bowl

Madonne Super Bowl

Givenchy

Het 53-jarige idool weet nog steeds hoe ze een show moet neerzetten. De halftime show was in één woord spectaculair, met veel goud, glitter en pailetten. Het thema was een mix van Romeinse gladiatoren en het oude Egypte. Madonna maakte haar entree in een gouden wagen die werd getrokken door een leger van Griekse krijgers. De jurk was Givenchy couture, het hoofdstuk was van Philip Treacy en sieraden van Bulgari.

Madonna Super Bowl

Madonna Super Bowl

Bekijk hier het hele optreden van Madonna op Super Bowl:

 

Wat vind jij van Madonna's halftime show looks?

(Door: Daphne)

(Beeld: Brunopress)

Deel dit artikel
Back to top