Fashion

Nieuwe serie: Ook een huwelijk als Heidi en Seal?

Al vijf keer elkaars eeuwige trouw beloofd, gezegend met vier schattige kinderen en nog altijd helemaal verliefd. Klinkt als een sprookje? Voor Heidi en Seal is dit happy reality en binnenkort mogen wij een kijkje nemen in hun sprookjeshuwelijk.

Het Amerikaanse Lifetime (van onder andere Project Runway) wil namelijk een reality show starten waarin mr. en mrs. Samuel worden gevolgd als zij door Amerika toeren en andere koppels helpen aan een beter huwelijk. Tsja, waar kun je beter te raden gaan dan bij het koppel der koppels?

De show zal vernoemd worden naar een hit van Seal himself, namelijk: Love’s Divine. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd en we zullen klaar zitten met pen en papier voor de beste huwelijkstips van het eeuwig verliefde paar.

heidi en seal heidi en seal

Maar Lifetime komt ook nog met een andere serie waarin ex-deelnemers van Project Runway een hoofdrol spelen. Santino Rice en Austin Scarlett zullen samenwerken om Amerikaanse vrouwen die overduidelijk een fashion makeover kunnen gebruiken op te sporen en hen er vervolgens daadwerkelijk eentje te geven.

santino rice austin scarlett

Dus alle ‘desperate housewifes’ in Amerika worden binnenkort een handje geholpen door de ‘Project Runway family’!

(Rosa)

Deel dit artikel
Back to top