Fashion

Britse glamour bij Movie Awards

Het was in Engeland weer tijd voor de jaarlijke Movie Awards. Celebrities als Emma Watson, Kylie Minogue en Gwyneth Palttrow zagen we op de rode loper voorbij komen. De goedgeklede sterretjes waren niet op een hand te tellen en de schoenen en jurken waren weer een lust voor het oog...

Emma Watson

Emma Watson kiest dit keer niet voor Burberry maar draagt een jumpsuit van Karl Lagerfeld. Op ieder feestje weet de actrice ons weer te verassen met een bijzonder mooie outfit. Haar schattige strikjesschoenen gemixt met chanel chique laten Emma er weer fantastisch uitzien. Maar wanneer ziet ze er niet fantastisch uit?

Kylie

Kylie Minogue ziet er oogverbindend uit in haar blauwe Pucci jurk. De zangeres valt op in haar prachtige jurk en ze straalt weer als vanouds. De gouden details tillen haar outfit naar een hoger modeniveau. Een ode aan koningin Kylie.

Diane

Diane Kruger draagt een prachtig jurkje van Lanvin. Ze bewijst hier nog een keer waarom ze tot een van de best geklede vrouwen op aarde behoort. De taille riem maakt haar outfitje helemaal af. Love it!

Katie Holmes

Katie Holmes verschijnt in een design van haar eigen label Holmes & Yang. Helaas is het een nogal saaie jurk met de verkeerde schoenen. Kate, de volgende keer graag iets meer kleur en mooi open sandaaltjes.

Gwyneth

Gwyneth Paltrow heeft haar sixties jurkje uit de kast getrokken. Haar barbie roze jurkje matcht perfect bij haar net zo roze schoenen. Het volume uit de sixties heeft Gwyneth doorgevoerd in het haar en in haar jurkje. Cute!

(Vita)

Deel dit artikel
Back to top