Fashion

Recensie: Blackout, Britney Spears

Britney’s back! Het langverwachte en veelbesproken album van Britney Spears is sinds 29 oktober legaal te verkrijgen. De critici in Amerika zijn razend enthousiast over het nieuwe schijfje. Wat vinden wij ervan?

Beoordeling: Logo Logo Logo Logo

Dat Blackout het meest besproken album van het jaar is, is ons wel duidelijk. De nieuwe plaat van Brit heeft de afgelopen tijd veel aandacht gekregen. Zelfs zoveel dat het album vervroegd is uitgekomen. Is Blackout de cdspeler waard? Wij checkten het voor je.

Blackout staat bomvol swingende nummers met natuurlijk de bekende piepstem van Britney. En deze stem komt goed tot zijn recht! Nummers als Get Naked, Freakshow, OOh OOH Baby en Hot as Ice hebben heerlijke beats, die niet misstaan in de club. En Brit zou Brit niet zijn als ze eens flink uithaalt naar de paparazzi. In Pieces of Me zingt ze over de media, die altijd wat aan te merken heeft (miss to thick, miss to thin..) en ook ex Kevin krijgt een flinke veeg uit de pan. In Why should I Be Sad zingt ze over de stupid freaking things die Federline doet en dat het tijd is om verder te gaan. Auwts! Helaas is dit wel weer meteen het minst leuke nummer van het hele album. Gelukkig maken alle andere tracks het meer dan goed. Alleen mis ik een romantische Britney-ballad…

Britney Spears - Blackout

Blackout heeft me verbaasd. Ondanks alle ik-scheer-mijn-hoofd-kaal, draag-geen-slipjes-onder-mijn-veel-te-korte-rokjes en ben-niet-vies-van-drank-en-drugs-capriolen van la Spears, doet ze het in de studio ontzettend goed. En het cdhoesje mag er ook wezen. Gevallen popdiva? No way!

Logo   Direct mee met de vuilnisman
Logo Logo  Geef hem wel weg
Logo Logo LogoMwah!
Logo Logo Logo LogoMijn cd-speler mag hij wel in
Logo Logo Logo Logo LogoWow! Die krijg ik niet meer uit mijn hoofd

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top