Lifestyle

Here we go again: Britney Spears heeft haar Instagram-account verwijderd

Here we go again: Britney Spears heeft haar Instagram-account verwijderd

Britney Spears  was altijd behoorlijk actief op Instagram. Niet alleen vanwege haar bruiloft met Sam Asghari, maar ook deelde ze regelmatig  kiekjes of video's van zichzelf in sexy posities. De zangeres is kennelijk even klaar met het platform, want ze heeft haar Instagram-account verwijderd.

Britney Spears heeft Instagram-account opnieuw verwijderd

Britney Spears heeft voor de tweede keer in een paar maanden haar Instagram-account offline gehaald. Als je berichten van de zangeres wil bekijken, krijg je de melding dat de pagina niet beschikbaar is. Britney Spears plaatste veel op Instagram sinds de curatele waaronder zij jarenlang leefde is opgeheven. 

Ruzie met familie 

Niet alleen deelde ze regelmatig sexy foto's, maar ook haalde ze er meermaals uit naar haar familieleden. Zo schreef de zangeres eerder deze week een negatief bericht over haar broer Bryan, met wie ze ruzie heeft. Of de breuk definitief is, moeten we nog maar zien. In maart verwijderde Britney Spears haar account namelijk ook al eens. Toen bedacht ze zich drie dagen later en keerde ze terug op Instagram. Ze heeft destijds nooit aangegeven waarom ze een tijdje offline was.

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top