Lifestyle

‘Britney Spears wil alles op tafel gooien in interview met Oprah’

‘Britney Spears wil alles op tafel gooien in interview met Oprah’

Hoewel Britney Spears dol is op haar twee kinderen, verhindert haar ex-man Kevin Federline het dat zij de jongens vaak te zien krijgt. De vete tussen Kevin Federline en Britney Spears duurt al een poosje. Om haar kant van het verhaal te vertellen, zou Britney aan Oprah een interview willen geven.

‘Britney Spears wil alles op tafel gooien in interview met Oprah’

Britney Spears en Oprah Winfrey plannen volgens de geruchten een groot tv-interview om ‘Britneys waarheid’ te delen met de wereld. The Daily Mirror en OK! Magazine pakken hier groots mee uit. "Britney wil dat de wereld haar waarheid hoort”, schrijft OK! Magazine. "Ze is woedend op Kevin en wil terugslaan naar hem." Ook het werken aan her memoires zou ervoor hebben gezorgd dat Britney haar verhaal wil delen. Oprah Winfrey zou in het geheim contact hebben gezocht met Britneys advocaat Matthew Rosengart. 

Britney Spears overweegt stappen tegen ex na Kevin Federline na lekken geluidsopname

Naakt op Instagram

Kevin Federline zegt dat Britney Spears haar zoons Sean (16) en Jayden (15) al maanden niet gezien heeft omdat de jongens het moeilijk vinden te accepteren dat hun moeder vaak naaktfoto’s van zichzelf deelt via Instagram. Niet alleen deelde ze regelmatig sexy foto's, maar ook haalde ze er meermaals uit naar haar familieleden. Zo schreef de zangeres een paar maanden geleden een negatief bericht over haar broer Bryan, met wie ze ruzie heeft. 

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top